Lidt nyt til boligen :-)

Flashmob

Idag kl. 8.30 skal der eftersigende ske en happening hvor ammende mødre skal amme deres børn offentligt.

ÅH GUD STOP JER SELV KVINDER!!

Jeg er så pisse træt af den debat.. Begge parter – SLIP DET DOG!

Amning er verdens mest naturlige ting og jeg er, som ammemor, vanvittig træt af at spørge om lov til at give mit barn mad.

hvordan var det lige at en enkelt cafe ejer fik skabt en for og imod amning? Jeg fatter det ikke. Vi kan jo for fanden bare vælge en anden cafe at barselshygge på.

Jeg har som tjener på en af danmarks største familierestauranter set ret mange ammende mødre og ikke en eneste gang har jeg følt mig støt. måske mine mandlige kollegaer er blevet en lille smule forlegen, men jeg har aldrig oplevet nogen der er blevet stødt over at et barn har fået mad.

og heldigvis er det, som mig selv, de fleste der dækker sig ret meget til.

Og til jer der syns det er forfærdeligt at børn får mad… SKAM JER! undskyldningen mad at i ikke gider se bryster i det offentlige rum holder ikke en meter. I ser langt mere bryster på reklamer for cult end når en kvinde ammer… OG I VED DET!!!!

Hvordan kan man sige at et barn skal spise på toilettet? At sige en mor er uforskammet fordi hun giver sit barn mad i et legeland imens hun holder øje med sit store barn er skandaløst. Intet mindre en skide uforskammet… Hvad bilder i jer ind?

Jeg har endnu ikke været et sted hvor jeg jeg har fået af vide at jeg ikke måtte amme. og hvis jeg gjorde ville jeg da bare pænt finde et andet sted at spise frem ad rettet – også når jeg ikke ammer. Jeg har tværtimod mødt forundring og overraskelse over at jeg spørg om lov. og egentlig er det noget så irriterende at skulle være så ydmyg omkring det at at give mit barn mad. Aldrig har jeg åbnet døren til en cafe og spurgt om jeg måtte spise der. Så skal jeg spørge om mit barn må? For hun må godt hvis det er fast føde, ikk?

 

Så gør mig, mit barn og alle andre den tjeneste, at hvis du ammer så gør det lidt diskret, og hvis du er imod amning, så kig den anden vej.

For ærlig talt så rummer vores verden ting der er langt vigtigere at debattere.

 

BRYSTER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til boligen :-)