Løve mor... Dét tror jeg nok!

Super mor?? Hvad er det?

 

Jeg troede jeg skulle være en super mor.. men hvad er en super mor egentlig?? Vores hjem er pænt og rent og der er ofte ny bagte boller, jeg har stort set altid make up og pænt tøj på. Mine veninder kalder mig en super mor. Jeg kalder mig bare mor, men alligevel får det mig til at reflektere over hvad en super mor er. For ind i mellem de dage hvor jeg pudser vinduer, støvsuger, vasker tøj, bager boller, lægger make up og går på café har jeg også dage hvor jeg ikke laver andet end at sidde i sofaen og have tænke over at jeg burde gå en lang tur med barnevognen, jeg burde også spise grønssagsstænger istedet for den pladse chokolade jeg spiste til frokost, jeg BURDE også gå i bad og tage ud og handle, men jeg vælger i stedet at sende kæresten en besked om at tage mad med hjem fordi jeg hverken gider at handle ind, lave mad eller rydde op bagefter. Måske det i virkeligheden er det jeg syns er en super mor,  for jeg gør det uden at have (særlig meget) dårlig samvittighed. De dage som jeg kalder “jeg rør ikek en finger dag” er der meget langt i mellem, men jeg tillader mig at holde dem hvis jeg har lyst til eller brug for det. for uden dem er der ingen pænt klædt super mor de andre dage.

En super mor er i mine øjne en kvinde som holder hus, mand, barn og sig selv fordi hun har lyst og overskud og ikke fordi at omverdenen forventer det.

Hvad syns du er en super mor??super mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løve mor... Dét tror jeg nok!