Barnedåbsplanlægning

Løve mor… Dét tror jeg nok!

Inden jeg blev gravid havde jeg en masse forstillinger om hvilken slags mor jeg ville være. Jeg var sikker på jeg sagtens kunne drikke et enkelt glas vin ved lejlighed og når baby kom ud vil jeg slet ikke syns det er hyggeligt at amme, jeg vil have det helt fint med at alle skal dikke dikke og holde. faktisk var jeg overbevist om at vi ret hurtigt skulle have hende passet så vi kunne have en kæreste aften.. men hvor er det langt fra forstilling til virkelighed. for nærmest INTET af det blev som jeg forestillede mig.

Jeg smagte en mundfuld vin og sov nærmest ikke den nat af bare dårlig samvittighed, jeg elsker at amme og jeg HADER at folk dikke dikker.

Vores Børn har for nyligt haft en artikel om at være løve mor og den ramte plet! Det var fedt at få bekræftet at man ikke er helt kuk kuk når man egentlig bare gerne vil have baby i sine arme for at beskytte hende mod folk der dikke dikker hele tiden.

Jeg bliver simpelthen så rasende på folk der skal dikke dikke når Emma sover, som om nogen voksen vil gide at blive dikke dikket under dobbelthagen når de sover. NEJ! Jeg bliver også skide sur over folk der ikke forstår at når baby er træt så skal du ikke lege med hende så hun bliver overtræt. det er ikke os som forældre det er synd for, nej det er baby! Bum Basta!

Læs i øvrigt artiklen her >  http://voresborn.dk/baby-0-1/familieliv-og-parforhold/9225-nybagt-mor-vaer-stolt-af-din-indre-lovemor?sliderid=836&imagelink=8521

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåbsplanlægning