Hvor f*nden et slukknappen henne?!

Dreng eller pige?! Det er okay at ønske en bestemt.

Efter at have læst en artikel om en kvinde der brændende ønskede sig en pige, men blev gravid og ventede sig en dreng og derfor blev enormt skuffet til at starte med, sidder jeg nu med sådan en tarvelig følelse i kroppen. Ikke fordi denne kvinde havde et bestemt ønske, ikke fordi hendes ønske ikke blev opfyldt. Men pga de kommentar hun efterfølgende har fået af, fuldstændig fremmede, mennesker der sidder bag deres skærme og tillader sig at diktere at den følelse denne kvinde fik var helt og holdent FORKERT.! Hun skulle bare være glad for at få et rask barn, jo jo bevares – selvfølgelig skal hun være glad for det, men derfor er det vel okay at man har en forstilling om hvordan man vil være som mor (eller far?!)? Det er vel okay at man forestiller sig perleplader og tylskørter eller fodbold og biler?!

Personligt ønskede jeg mig en pige. Yes jeg sagde det!
Dog skal det siges at hvis jeg sådan helt selv skulle bestemme ville jeg ønske at min lille pige kunne have en storebror. Min kæreste ønskede sig inderligt en prinsesse. Han vil også gerne have en dreng han kan nørde biler med, men en prinsesse var toppen for ham. Og det fik vi.! Ikke “det fik vi heldigvis”, men “det fik vi”, for en dreng er også mere end velkommen <3

Jeg syns det er helt okay at have et ønske, så længe man ikke vælger fra og får en abort pga. af kønnet, hvilket man jo heldigvis ikke kan i Danmark.

Men Hey vi skal vel også være glad for at få mad på bordet hver dag og alligevel sidder der nogen og er kræsne. Vi skal vel i virkeligheden bare være glade for livet, men alligevel stiller vi spørgsmålstegn ved og krav til vores omverden?! Og det er vel okay at ønske noget bestemt, så længe man acceptere at få noget andet? De fleste ved jo heldigvis også, at så snart beskeden er "sunket ind" så elsker man det lille barn i maven lige højt uanset køn.

IMG_3225.JPG

2

  • Jo det er selvfølgelig helt okay at ønske… Jeg var (hånden på hjertet og amar halshug) fuldstændig ligeglad med hvad køn det blev. Men inden jeg blev gravid, så har jeg heller aldrig været den der har tænkt en masse over den slags 😉 Der hvor jeg står fuldstændig af er der, hvor der bliver sorteret befrugtede æg fra for at få et bestemt køn. Det er da gudskelov ikke nået til Danmark endnu 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Everydaymom

      Jeg kunne ikke være mere enig. Den artikel jeg regere til er om en kvinde som har fået hjælp til at blive gravid og først 3 dage efter hungre af vide hun ønsker en dreng acceptere hun det. Hun ønskede sig brændende en pige og havde følelsen af at maven gemte på en lille prinsesse.

      Jeg forstår så udemærket hendes følelse, eller nej det gør jeg jo så ikke helt alligevel. Men jeg forstår i hvert fald hendes ønske om et bestemt køn.

      Der hvor jeg (også) står helt af er når folk fortæller hende at hun er utaknemlig og ikke fortjener hendes søn :'( den gjorde ondt syns jeg!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor f*nden et slukknappen henne?!