I krig og kærlighed gælder alle kneb!

En helt ny (mor)verden på facebook og instagram

Et blive forældre er rigtigt stort. Men udover at det er det største du kan opleve følsesmæssigt så opdager du at det at være forældre åbner en helt ny verden. Aldrig i livet om jeg havde forestillet mig at det at få børn kan give så stort et nyt netværk.

For 1 år siden var jeg sikker på at jeg hverken skulle være med i en mødregruppe eller være typen som snakker baby og lortebleer dagen lang. Jeg skulle hurtigt at have passet baby og ud og være MIG igen!
Haha – som om! Graviditet, vitaminer, bekymringer og glæder blev rigtig hurtigt HELE min verden. En gruppe på facebook for med 250 andre kvinder med termin i april blev hverdag, og jeg fik pludselig nogen skønne (penne) veninder fra hele landet. En lokal facebook gruppe mødtes også – de 4 bedste veninder jeg kunne tænke mig. Vi har fulgt hinanden siden starten af graviditeten og har delt nogen af (voksen) livets største bekymringer og glæder med hinanden.
Så kom Emma til verdenen og så kom spørgsmålet om mødregeuppe. Og selvfølgelig skulle jeg være sammen med endnu flere skønne kvinder og deres lækre børn.

Instagram åbnede endnu en kæmpe dør, med skønne kreative mødre som inspirere på alle områder. Børnetøj, børneværelse, legetøj, almindelig boligindretning, mad og meget meget andet. Jeg kan blandt andre skønne kvinder nævne krea-pernille, galleripretz, cstadager, tvillingernesmor. De er klart et besøg værd 🙂 følg selfølgelig også lige forbi min instagramprofil – everyday_mom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I krig og kærlighed gælder alle kneb!