Regnvejr, sterinlys og nybagte boller

I krig og kærlighed gælder alle kneb!

Det her er kærlighed! Ind til Emma var 3,5 måneder har vi kun været oppe 1 gang om natten for at spise. På en VIRKELIG dårlig nat, 2 gange. Så lige pludselig vendte det. Op 2-3 gange for at spise og noget der føles som 100 gange for at give sut – HVER DAG! Og det blev værre og værre og på 14 dage kom vi op på at SPISE 7 GANGE!!! Hvem fanden spiser 7 gange om natten?? På trods af mine lange beretninger om at der ikke er hungers nød i vores land blev hun ved med at spise og spise. 14 dage kunne mit energilager strækkes til.

Når man tager en rulle staniol og vil lægge den i skuffen, men i stedet tager den med på badeværelset, og man går ind i dørkarmen (den samme flere gange) er det vidst på tide at man erkender at energien ikke er den samme og stædighed ikke virker mere! Nullermændene har levet sit eget liv de sidste mange dage og nu skal der ske noget!
En god mor er en velfungerende mor!
Nu er vi på natflaske! En god omgang mme inden vi går i seng – havde håbet på en mirakelkur, det er det dog ikke, men men, på 2 dage har vi fået den vendt til kun at være oppe 2 gange og amme 🙂 Mor er glad, nullermændene har tabt kampen til mit genfundne overskud 🙂

I krig og kærlighed gælder alle kneb! Mit våben er modermælkserstatning og jeg VIL vinde kampen så vi kan sænke kanonerne og vende tilbage til krigsfrizone 🙂 🙂 🙂

IMG_2587.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejr, sterinlys og nybagte boller