Ondskab og gode gerninger.

Selviske gode gerninger

Vi var søndags ude og samle ind for Røde Kors. Det var første gang for os alle 3.

Vi er nogen rigtige hygge trolde her hjemme så vi havde (selvfølgelig) pakket en taske med vand, cola, en pose slik og 4 müsliboller, thermokopper med kaffe og mos til Emma. Jo jo mangle noget skulle vi i hvert fald ikke i de 3 timer 😉 Solen skinnede så Emma kom i bæreselen og sammen var vi klar til at charme pengene op af folks lommer 🙂 Jeg mærkede at energi kontoen blev mere og mere fyldt for hver gang endnu en dør åbnede og vi mødte endnu et dejligt imødekommende menneske.
Dét er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger en søndag i velgørenhedenstegn. Faktisk har jeg en følelse af at jeg skal hjælpe hvor jeg kan. Ikke gøre som før hvor det aldrig rigtig nåede længere end til den gode tanke. Men lige her er det ikke tanken der tæller. Sorry folks, men tanken giver ikke mad på bordet og tag over hovedet for fattige mennesker, og tanken helbreder heller ikke kræft.

Idag giver jeg min seng væk. Jeps du læste rigtigt, min seng, men i virkeligheden er det fordi jeg får en ny. Og så er der tilfældigvis en mand her i byen, som sammen med hans datter, desværre har en meget trist historie, og derfor ikke ejer nok til at møblere den nye lejlighed han og hans datter har fået igennem kommunen, så de får min seng, og datteren får mit aflagte tøj, som jeg egentlig har sat til salg. Og skal vidst ud i skuret og se om jeg ikke også har nogle gamle køkken ting så han kan komme igang med at etablere et nyt liv for dem begge.

Min kæreste syns det er liiiidt for meget, men jeg håber, at hvis det nogen sinde skulle blive nødvendigt, at der så vil være nogen der hjælper os.

Om ikke andet så giver det mig en skide god følelse at hjælpe andre. Så af egoistiske grunde hjælper jeg gerne der hvor jeg har muligheden for det.

Hjælper du, eller tænker du på at gøre det?

IMG_3293.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondskab og gode gerninger.