Den der amning.

Stop op og nyd dine omgivelser!

Før jeg blev mor arbejdede jeg som souschef i en større restaurant og en arbejdsdage sneg sig ofte op på 50 timer. Jeg blev høj af at arbejde. Det var mit brændstof. Den gang boede vi inde i byen og der var altid fart over feltet.

Nu bor vi på landet, det har fået mig til at lande med begge ben på jorden, være i nuet. Og dog. Når vi skal noget køre vi altid i bil da der er langt til alt.
Også når jeg skal i mødregruppe. Og man lægger altså ikke mærke til den flotte natur når man køre, ikke sådan rigtigt i hvert fald. Idag valgte jeg at gå. En fin tur på ca 3,5 km hver vej. Med kaffe i thermokruset, musik i ørene og en baby der sover i barnevognen så går det jo tjept der ud af 🙂 Og Gud hvor bor vi da egentlig et skønt sted! Jeg nød hvert et skridt jeg tog, jeg slappede helt af, lyttede til musikken, nød den friske luft (altså lige bortset fra da jeg gik forbi grisefarmen, fy for pokker) nå men jeg har i hvert fald idag taget en beslutning om at gå mange flere af de her ture hvor jeg stopper tiden og er i nuet og virkelig føler efter hvor fantastisk heldig jeg egentlig er 🙂

Hvor når har du sidst gået en tur og virkelig været i nuet??

IMG_3058.JPG

IMG_3064.JPG

IMG_3061.JPG

IMG_3062.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der amning.