Salat med kylling og grønne asparges
Jeg elsker at eksperimentere i et køkken. Eller rettere sagt, jeg kan ikke finde ud af at holde mit til en opskrift. Jeg finder inspiration i opskrifter rundt omkring og bikser det sammen til lækker og sundt aftensmad. Her mandagens nemme og sunde ret.
Ingredienser:
2 andebryster
250g friske grønne asparges
1 hjertesalat
1 spsk. balsamico
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. becel
1 stort finthakket løg
10 cherrytomater
Salt
Friskkværnet peber
350g små nye kartofler
Sådan gør du:
Krydr kyllingen med salt og peber og steg det i en varm ovn ved 200° i 25-30min. Når kødet er færdig skal det hvile mindst 5 min. inden det skæres ud i tynde skiver.
Skær det nederste af aspargesene og skyl dem. Skær den i store rustikken stykker. Varm becel på en pande og rist dem gyldne. Kom hvidvinseddike og balsamico henover og krydr med salt og peber.
Vend løget med de lune asparges. Anret salaten på et stort fad. Læg andebryststykkerne på og fordel arspagesblandingen over.
Server med ovnstegte nye kartofler og pynt med ovnbagte cherrytomater.
Tilberedningstid: ca 30 min..
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu